top of page
Yazarın fotoğrafıYasin Taşdemir

Arabica Logo Flow Hızlı Üretim Süreci Yayında

Hızlı üretim projesi, Arabica' da tamamlandı. Kullanıcı dostu form tasarımı ve kolaylığı ile üretim işlemlerini Logo ERP yazılımlarına entegre şekilde gerçekleştirmek artık çok daha kolay.


Mamul ve yarı mamul üretimlerinin gerçekleştirildiği sürecimizde, Logo programında kayıtlı olan bilgiler ışığında sarf, fire ve üretimden giriş fişlerini oluşturuyoruz. Kullanıcının kolaylıkla malzeme seçimini ve üretim miktarının girişini yaptığı form ekranında, sarf ve fireye ait detaylı bilgileri de kullanıcıya gösteriyoruz.



Hızlı üretim işlemlerinin gerçekleştirilmesinin beraberinde, bu işlemleri yöneticilerin kolaylıkla ve anlık olarak görebilmesi için işletmeye hazır raporlarımız da aktif olarak kullanılabiliyor.

Logo Flow ürününün bize sağladığı mobil erişim imkanı ile, üretim aşamalarını ve raporları kullanıcılar tablet ve telefonlar ile rahatlıkla sağlayabiliyor.



DSY Danışmanlık ve Destek ailesi olarak bir müşterimizle daha iş akış projemizi tamamlamış bulunmaktayız. Başka akışlarda görüşmek üzere, hoşça kalın.






94 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page