top of page

Üretim Süreci Hazır

Enerji üretiminde, süreçlerini dijitalleştirmeye devam eden müşterimizin üretim süreçleri tamamlandı. Üretim süreçleri ile firma ürün reçetelerine göre hazırlanmış olan iş emirlerinin gerçekleşme girişlerini Logo Flow üzerinden yapmaktadır. Operatörlere görev ataması yapılarak personellerin sadece kendileri ile ilgili iş emirleri üzerinde çalışmaları sağlanmaktadır. Üretime bağlı stok hareketleri gerçekleştirilmektedir.


İş Emri Durum Bilgisi İşlemleri


Personele iş emri durum bilgilerinin girişleri yaptırılmaktadır. İş emri başlangıç, durma ve tamamlanma bilgilerinin girişi yaptırılarak, üretim süreleri en verimli şekilde hesaplanmış olmaktadır. Buda üretim için personel bazında verimliliğini ölçme konusunda yardımcı olmaktadır.




İş Emri Gerçekleşme Girişi

Üretim personellerinin ellerinde bulunan mobil cihazlar veya tabletler vasıtasıyla üretim gerçekleşme girişlerini anlık olarak kolaylıkla yapabilmektedirler. iş emri gerçekleşme miktarına göre Logo Flow üzerinde otomatik olarak sarf, fire, üretimden giriş fişlerinin malzeme ve miktarları hesaplanmaktadır. Ek olarak iş emrine bağlı plan dışı fire olan malzemeleri var ise bu ürünlerinde stoktan eksiltme işlemi kolaylıkla sağlanmaktadır. Bu şekilde stok hareketleri anlık olarak yapılabilmektedir. Hangi personel hangi zaman diliminde ne kadar üretim gerçekleştirdiğini raporlanabilmektedir. Böylece personel ve ürün bazlı üretim performans ve kapasiteleri en doğru şekilde hesaplanmış olmaktadır.




Operatör Atama İşlemleri


Operatörlere iş emri atama işlemleri, iş istasyonu ve üretim emrinin açılmış olduğu bölüm bazında yapılmaktadır. Bu sayede personellere doğru iş emri planlaması yapılabilmektedir. Aynı zamanda bölüm müdürü ataması da yapılarak, üretim esnasında onay alınması gereken operasyonlar bölüm müdürüne onaya gitmektedir.



Diğer süreçlerini de dijitalleştirmeye devam eden müşterilerimiz, Logo Flow ile harcadığı eforu en verimli hale getirdi.







74 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page